JAHN BJØRN

Vi finder mulighederne for vækst. Og tuner din virksomhed til at udnytte dem mandag morgen.

 
JahnBjørnYdelser.jpg


Alle virksomheder har potentiale for vækst. Kunsten er at lede efter mulighederne de rigtige steder, træffe de kloge beslutninger og ikke mindst omsætte dem til håndgribelige resultater.  

Vi hjælper industrivirksomheder med at skabe vækst og forandring. Det gør vi ved at tilbyde en række strategiske rådgivningsydelser, der kan bringes i spil enkeltvis eller i kombination.
 

 
 

JAHN BJØRN sætter 4 aftryk på din virksomhed

 
Pantone52.png
 

AFTRYK 1: 

 

Vi hjælper med at sætte en ambitiøs agenda

At identificere en modig og visionær vækstagenda er en forudsætning for udvikling. Agendaen skal være meningsfuld, udvide perspektivet og have så meget aspiration, at den i sig selv giver energi til strategiarbejdet.

At definere den rigtige agenda er ikke bare en øvelse på whiteboardet. Det kræver en dyb forståelse af virksomheden, kunderne og de megatrends, der former verden. 

På basis af indsigterne formulerer vi sammen med topledelsen ambitiøse mål og opstiller hypoteser for, hvordan de skal nås.

 


AFTRYK 2: 

 

Vi hjælper med at skabe muligheder

Feltet af muligheder skal udvides. Vi skal ud over det trygge og nærliggende. Vi skal længere ud end nogensinde før og undersøge overraskende og anderledes vinkler på forretningen. 

Dette er kreativt arbejde. Vi kombinerer vores forestillingsevne med det, vi véd, og skaber friske og meningsfulde ideer.

Resultatet er håndgribelige forretningsmuligheder inden for kerneforretningen, men sandsynligvis også på nye forretningsområder.

 


AFTRYK 3:
 

Vi hjælper med at træffe konsekvente og kalkulerede beslutninger

Det er en vigtig, men vanskelig, disciplin at udvælge de ideer, der fungerer. Mange gode forretningsmuligheder skal i denne proces aflives, så kun de bedste og mest profitable bliver tilbage.

Vi hjælper med detaljerede business cases og evaluerer alternativerne. Vurderer alle detaljer og scenarier systematisk. Vi skal træffe afgørende valg og må ikke blive utålmodige og forhaste processen. Og når vi er klar, snører vi sækken og gør klar til eksekvering.

 


AFTRYK 4:
 

Vi arbejder sammen til målet er nået

Vi ser det som en vigtig del af vores arbejde at understøtte implementeringen af den valgte strategi. 

Efter strategiudviklingen fortsætter vi derfor altid som løbende rådgivere. Her hjælper vi virksomhedens ledelse med at holde sig på sporet mod holdbar vækst. 

Nogle oplever os som pushy, men det er den bedste måde at få tingene til at rulle.


 

 

Specifikke ydelser

 
Grå.png
 

VÆKSTSTRATEGI & TRANSFORMATION:

– Strategisk analyse
– Strategi udvikling
– Strategi implementering
– Forandringsledelse
 

SALG OG KUNDEOPLEVELSE:

– Kvalitativ kundeanalyse
– Go-To-Market strategi
– Segmentering
– Value propositions
– Brand strategi
 

INNOVATION & UDVIKLING:

– Digital transformation
– Forretningsudvikling
– Konceptudvikling